top of page

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού;

Για να κλείσεις ραντεβού θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2102632275, είτε στο email painterstattoo@gmail.com είτε στα social media https://www.facebook.com/painterstatts/ https://www.instagram.com/painters_tattoo_and_art/

Μπορώ να έρθω και να χτυπήσω απευθείας το tattoo που θέλω;

Πολύ συχνά έχουμε μια έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσουμε το tattoo μας εκείνη την στιγμή. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Από εσένα θέλουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετηθείς όσο πιο άμεσα γίνεται.

Πόσο ετών πρέπει να είμαι για να χτυπήσω Tattoo;

Μπορείς να κάνεις tattoo από 16 ετών, θα πρέπει όμως να έχεις γραπτή υπεύθυνη δήλωση και από τους δύο σου γονείς. Επίσης ο ένας γονέας θα πρέπει να είναι παρών κατά την διάρκεια του ραντεβού!

Πρέπει να βρω μόνος μου σχέδιο ή θα μου φτιάξετε εσείς;

Αγαπάμε να φτιάχνουμε μοναδικά tattoo! Μια επίσκεψή στο studio μας και θα βρεις πολλά μοναδικά σχέδια που θα σε ξετρελάνουν. Επειδή όμως το τατουάζ είναι θέμα προσωπικότητας και γούστου σε περιμένουμε να μας περιγράψεις πως το θέλεις και εμείς να σου σχεδιάσουμε ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης που θα είναι το ιδανικό για σένα!!!

Πόσο πονάει ένα τατουάζ;

Ο πόνος είναι αντικειμενικός, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από την ανεκτικότητα του κάθε ανθρώπου. Επίσης το σημείο που θα χτυπηθεί ένα τατουάζ, για παράδειγμα σημεία όπως ο πήχης, το μπράτσο και η γάμπα ο πόνος είναι μηδαμινός. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να κάνουμε την εμπειρία σου όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

Πώς πρέπει να προετοιμαστώ για ένα τατουάζ;

Η προετοιμασία είναι εύκολη, θα πρέπει απλά να έχεις κοιμηθεί καλά τις προηγούμενες μέρες, να έχεις φάει σωστά και να μην έχεις καταναλώσει αλκοόλ. Βέβαια δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι θα πρέπει να έχεις καλή διάθεση και να έχεις φορέσει το μεγαλύτερο χαμόγελο σου!!

Πως θα μάθω πόσο θα κοστίσει το τατουάζ που θέλω να χτυπήσω;

Αφού αποφασίσουμε το σχέδιο και το μέγεθος του τατουάζ θα σε ενημερώσουμε για το κόστος του. Σε περίπτωση που είσαι μακριά ή η μετακίνηση σου είναι δύσκολη θα μπορέσουμε αυτήν την διαδικασία να την κάνουμε απομακρυσμένα και να έρθεις μόνο την ημέρα του ραντεβού σου.

Μη διστάσεις λοιπόν να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2102632275, είτε στο email painterstattoo@gmail.com είτε στα social media https://www.facebook.com/painterstatts/ https://www.instagram.com/painters_tattoo_and_art/

Πώς μπορώ να πληρώσω το τατουάζ μου;

Αφού λοιπόν έχουμε οριστικοποιήσει το σχέδιο και το μέγεθος θα πρέπει να δοθεί μια προκαταβολή 25% για να κλείσουμε το ραντεβού.
Η προκαταβολή αυτή μπορεί να δοθεί στο studio μας ή να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τέλος το studio μας διαθέτει pos όπου μπορείτε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο του τατουάζ σας και εννοείται και με μετρητά.  

FAQ: FAQ

Οδηγίες επούλωσης

FAQ: Tattoo Services
Οδηγίες επύλωσης


Τώρα που έχετε το νέο σας τατουάζ θα πρέπει να το φροντίσετε.

Από τη στιγμή που ο tattoo artist τελειώσει την δουλειά του είναι δική σας ευθύνη να το φροντίσετε προκειμένου να αποφύγετε τις μολύνσεις ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Σε περίπτωση που παραμελήσετε αυτό το στάδιο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επιπλοκών.

Πρώτες 3 ημέρες.


 •  Αφαιρέστε την μεμβράνη μετά από 3-4 ώρες και σε καμία περίπτωση μην τοποθετήσετε ξανά μεμβράνη ή οτιδήποτε άλλο (π.χ γάζα).

 • Πλύνετε το τατουάζ σας χρησιμοποιώντας κρύο νερό και υγρό σαπούνι με ουδέτερο ph (αποφύγετε το ζεστό νερό τουλάχιστον για 2 εβδομάδες).

 • Ξεπλύνετε με προσοχή ώστε να απομακρυνθεί οποιοδήποτε υγρό, αίμα ή πλάσμα και να καθαριστεί απόλυτα η περιοχή του τατουάζ. Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ή κάποιο ύφασμα για να το καθαρίσετε, αλλά μόνο με το χέρι σας και αυτό πολύ απαλά με κυκλικές κινήσεις.

 • Σκουπίστε ταμποναριστά με μία μαλακή και ΚΑΘΑΡΗ πετσέτα.

 • Τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα κρέμας σε όλο το τατουάζ τόσο ώστε να μπορεί να αναπνέει το δέρμα σας.

 • Επαναλάβετε την διαδικασία κάθε 3-4 ώρες.


Μετά τις 3 πρώτες ημέρες και μέχρι την επούλωση.


 • Πλένουμε μία φορά την ημέρα και τοποθετούμε κρέμα όποτε νιώθουμε στεγνή την περιοχή του τατουάζ (συνήθως ανά 4-5 ώρες).

 • Κατά την διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας το τατουάζ θα αρχίσει να ξεφλουδίζει και να μας φαγουρίζει.

 • Σε καμία περίπτωση δεν τραβάμε τα κακάδια και τα πετσάκια όπως και δεν το ξύνουμε. 

Τι απαγορεύεται να κανεις κατά την επούλωση; 


 • Δεν αγγίζουμε την περιοχή του τατουάζ προτού πλύνουμε τα χέρια μας.

 • Δεν αφήνουμε να μας αγγίξουν το τατουάζ.

 • Δεν πλένουμε το τατουάζ με χλιαρό ή ζεστό νερό, μόνο με κρύο.

 • Δεν ερχόμαστε σε επαφή με κατοικίδια ζώα.

 • Δεν κολυμπάμε σε θάλασσα, πισίνα κτλ.

 • Δεν επισκεπτόμαστε τζακούζι, σολάριουμ, χαμάμ, γυμναστήρια κτλ.

 • Απαγορεύεται κάθε είδος άθλησης.

 • Απαγορεύεται να έρχεται σε άμεση επαφή το τατουάζ με μάλλινα, πλεκτά ή χνουδωτά ρούχα.

 • Απαγορεύεται η έκθεση του τατουάζ σε οποιαδήποτε πηγή θερμότητας (ήλιος, μπάρμπεκιου, σόμπα, σεσουάρ μαλλιών).

Εάν ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες επούλωσης θα έχετε ένα υγιές τατουάζ χωρίς να χρειάζεται άλλη παρέμβαση.

bottom of page